+ Abrir categorías

Las del hockey

Las entusiastas jugadoras de un equipo de hockey sobre patines buscan ganar en la pista mientras intentan tener tiempo para los estudios, la familia y el amor.

Protagonizada por: Iria del Río, Nora Navas, Josep Linuesa.

También en TV3:

Set joves jugadores d’hoquei i la seva entrenadora lluitaran per salvar la secció femenina del seu Club, i alhora intentaran trobar el seu lloc, tant dins com fora l’equip.  

L’Emma, la Laila, la Raquel, la Flor, la Lorena, la Berta són totalment diferents entre si, però tenen una passió en comú: jugar a hoquei. Però la secció femenina del Club Patí Minerva perilla quan el seu president, l’Enric, considera que només comporta despeses perquè és un equip que ha anat a menys. Però no es donaran per vençudes: compten amb la visió creativa de la seva nova entrenadora, l’Anna, una de les millors jugadores del món, que ha tornat al poble per recuperar-se d’una greu lesió, però que també amaga un gran secret. Tot i que l’estil de joc innovador de l’Anna entra en conflicte amb el de la Terrats, exentrenadora de l’Anna i creadora de la secció femenina, totes juntes demostraran a l’Enric que l’esport femení es mereix un bon lloc i que les noies, quan fan pinya, són imparables. La Terrats acabarà guanyant les eleccions al Club i farà fora l’Enric. Sembla que les coses a partir d’ara seran diferents. 

Tot i així, l’arribada aquesta temporada al Minerva de la Janina i d’altres jugadores estrella que ha fitxat la Terrats per tornar a portar l’equip a l’elit, no els ho posarà gens fàcil a les sis jugadores del Minerva: la Berta veurà perillar la seva capitania i la seva bona relació amb en Lluc; la Flor lluitarà per ser la millor dins l’equip abans que la seva carrera com a jugadora pateixi un gir inesperat, i la Raquel es distanciarà de l’equip i pensarà que ho té tot perdut com a portera. Tot plegat, mentre l’Emma inicia la seva carrera musical com a cantant de trap, la Laila entra en conflicte quan busca la seva pròpia veu i connecta amb les seves arrels, la Lorena torna a casa del seu viatge abans d’hora per circumstàncies que ningú sap, i l’Anna s’enfronta a l’imminent judici que té a Portugal. 

Les Minerves juntes són invencibles, però els canvis, la competitivitat i les noves arribades poden fer trontollar el seu món i la seva amistat. «Les de l’hoquei» arriba per jugar fort i mostrar-nos una nova mirada generacional i femenina d’entendre l’esport… i la vida.

Las protagonistas.

Capítulos.

La minicrítica en violeta: serie con una pasión desbordante. Ellas se comen el mundo. Empoderamiento individual y colectivo en estado puro.

RECOMENDAR A MIS AMIG@S

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Categorias