+ Abrir categorías

Polseres vermelles

Es van posar una polsera vermella com a símbol d’amistat i van aconseguir demostrar que, fins i tot en els pitjors moments, la força de la vida els faria tirar endavant. Des d’aleshores han passat moltes coses. Els Polseres han crescut i tornen, dos anys després, decidits a no fer ni un pas enrere.

«Polseres vermelles» estrena la segona temporada el 14 de gener, una entrega de 15 capítols que volen tornar a captivar els milers de fans que la van convertir en una de les produccions de més èxit de la història de la ficció catalana.

Albert Espinosa, el creador, i Pau Freixas, el director de «Polseres», confien novament la història a Àlex Monner, Igor Spzakowski, Joana Vilapuig, Nil Cardoner, Mikel iglesias i Marc Balaguer, un grup de joves actors que van iniciar aquesta aventura quan eren pràcticament desconeguts i que amb el seu talent han robat l’ànima d’espectadors de tot el món.

 La minicrítica en violeta: tienen cáncer; pero también están vivos. Es una bella serie con relato androcéntrico. Fruto de la vivencia de su creador.
RECOMENDAR A MIS AMIG@S

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Categorias