+ Abrir categorías

El matrimonio Nijinsky

L’any 1913 Nijinsky estava considerat el millor ballarí del món. Unit a l’empresari Diaguilev havia triomfat plenament. Però sols dues setmanes després del seu sobtat matrimoni amb Rómula de Polsky va deixar de ballar i va haver de ser internat en un manicomi fins a la seua mort en 1950. Aquesta representació del drama personal de l’artista ens permet també gaudir d’algunes coreografies del gran ballarí.

“EL MATRIMONIO NIJINSKY. El suicidio de un alma” està interpretada per Eros Fort, actor i primer ballarí amb Síndrome de Down que ha ingressat en un Conservatori Professional de Dansa a Espanya.

L’acompanyen en aquesta funció el contundent Rafael Ridaura, com Sergey Diaguilev; i els joves actors Alida Sebastian, George Marinou i Jenifer Khalekova en els papers de Rómula de Pulszky, Sergey Lifar i Matruska Nijinska; baix la direcció de Marcel Mark, coreografia de María José Crespo i amb Ilion Trebicka en les labors de coordinació.

Des de Lambda volem donar les gràcies a l’equip que ha engegat aquesta interessant iniciativa que conjuga valors humans tan importants com l’amor, la creació artística, la diversitat i la igualtat de totes les persones perquè a més han decidit contribuir amb un donatiu a Lambda per a recolzar el treball en favor de la diversitat que realitzem.

RECOMENDAR A MIS AMIG@S

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Categorias