+ Abrir categorías

Delta

Gènere: Drama (tv movie)
Producció: TVC i Bausan Films
Direcció: Oriol Ferrer
Càsting: Julio Manrique, Mònica López, Francesc Garrido, Rosa Renom

Sinopsi:
“Delta” tracta de la recerca de l’equilibri en una parella en què ella és una executiva i ell decideix quedar-se a casa per cuidar els seus fills.

L’Àlex passa les vacances d’estiu al Delta de l’Ebre amb els seus fills. La feina de la seva dona, que és advocat, no li permet estar amb ells fora dels caps de setmana. La parella ha arribat a un acord: l’Àlex treballarà a casa i s’ocuparà dels nens mentre ella treballa.

Aquest dissabte és l’aniversari de la Júlia, la filla de la parella. Però la Sílvia té un problema a Barcelona i ha d’acabar un negoci. Davant del problema, el Ricard, un soci influent del bufet, té la solució: aniran tots al Delta i tema solucionat.

El cap de setmana es presenta mogut. El Narcís, soci i amic de l’Àlex, el despatxa. Si no està a l’agència, no poden seguir junts. El Ricard apareix amb una amant i amb més ganes de gaudir de l’aventura que de treballar.

Poc a poc les coses es compliquen. El Ricard no deixa d’atacar l’Àlex per ser un “cuinetes”. El Narcís s’emborratxa i manifesta la seva gelosia a l’Àlex, el marit i pare perfecte. L’Àlex descobreix que la seva dona té previst acceptar un treball a Brusel.les.

El mal ambient provoca xocs entre el matrimoni i els convidats, i els nens se’n ressenten. De cop, truquen al Ricard per informar-lo que la seva dona està l’UVI per una sobredosi de pastilles. El Ricard se’n va i les coses encara s’espatllen més: els nens han desaparegut. Amb la feliç resolució d’aquest incident, l’Àlex, la Sílvia i el Narcís se sinceren.

Oriol Ferrer, el director

Nascut a Barcelona, amb formació en Història de l’Art, fotografia i cinematografia, el film “Delta” suposa el seu primer llargmetratge com a director. Abans havia dirigit els curts “Vacances Permanents” i “La Parabòlica”, els quals van competir en diversos festivals internacionals.

Ha treballat en diferents àmbits dins del sector audiovisual. Com a ajudant de producció ha participat en films com “El complot dels anells”, “Un negre amb un saxo”, “Si te dicen que caí”, “La puñalada” i “El llarg hivern del 39”. Com a ajudant de direcció ha fet, entre altres, les pel.lícules “Amantes”, “La febre de l’Or”, “Cucarachas”, “El amante bilingüe”, “Mal d’amors”, “Intruso”, “Rosita please”, “El perquè de tot plegat”, “Libertarias”, “Un cos en el bosc”, “Gràcies per la propina”, “Carícies”, “Amic amat”, i “Lisístrata” i les produccions de televisió “Cròniques de la veritat oculta”, “Fora de joc”, “Orígens” i “Entre el torb i la Gestapo”.

El 1987 va guanyar el premi al millor guió en el Festival de Cine Amateur de Badalona, amb «Una de tantes altres coses que queden sense resposta».

Fuente: TV3

RECOMENDAR A MIS AMIG@S

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Categorias